Danske designsmykker – med et italiensk touch.

En livslang passion for smykker

mit AMICA JEWELLERY startede i 90’ernes Italien, da jeg uddannede mig til guldsmed i solrige Italien. Foruden Aperol Spritz, fik jeg nære italienske venner – venner jeg stadig har i dag – over 20 år senere.
Med årene er det blevet tydeligt for mig, hvor vigtige relationer og venskaber er for mennesker og for mig. Amica Jewellery er en hyldest til venskaber.

Det bliver mere og mere almindeligt, at smykker ikke kun forbindes med romantiske relationer. Flere kvinder får smykker af andre kvinder, og det er den relation, jeg hylder med Amica Jewellery. Amica betyder veninde på italiensk. Jeg designer tidsløse, skandinaviske smykker men krydrer dem med et livligt italitensk touch. Vi er et lille passioneret team, hvor kærligheden til smykker og design er alt overskyggende. Jeg har designet smykker, siden jeg var teenager. Guldsmed-faget og design af smykker er min drivkraft. Jeg har været smykke-designer og Chefdesigner for flere kendte smykke-brands, men efter flere års griblen, blev Amica Jewellery virkelig i sen-sommeren ’19.

Lina Mørk. Smykkedeisgner og guldsmed. Indehaver Amica Jewellery

En livslang passion for smykker

mit AMICA JEWELLERY startede i 90’ernes Italien, da jeg uddannede mig til guldsmed i solrige Italien. Foruden Aperol Spritz, fik jeg nære italienske venner – venner jeg stadig har i dag – over 20 år senere.
Med årene er det blevet tydeligt for mig, hvor vigtige relationer og venskaber er for mennesker og for mig. Amica Jewellery er en hyldest til venskaber.

Det bliver mere og mere almindeligt, at smykker ikke kun forbindes med romantiske relationer. Flere kvinder får smykker af andre kvinder, og det er den relation, jeg hylder med Amica Jewellery. Amica betyder veninde på italiensk. Jeg designer tidsløse, skandinaviske smykker men krydrer dem med et livligt italitensk touch. Vi er et lille passioneret team, hvor kærligheden til smykker og design er alt overskyggende. Jeg har designet smykker, siden jeg var teenager. Guldsmed-faget og design af smykker er min drivkraft. Jeg har været smykke-designer og Chefdesigner for flere kendte smykke-brands, men efter flere års griblen, blev Amica Jewellery virkelig i sen-sommeren ’19.

Historien om os

AMICA JEWELLERY startede i 90’ernes Italien, da vores chefdesigner Lina Mørk uddannede sig til guldsmed og drak Aperol Spritz med sine italienske venner. Venner hun stadig har i dag, over 20 år senere. Med årene er det blevet tydeligt for Lina, hvor vigtige relationer og venskaber er for mennesker. Amica Jewellery er en hyldest til venskaber.

Det bliver mere og mere almindeligt, at smykker ikke kun forbindes med romantiske relationer. Flere kvinder får smykker af andre kvinder, og det er den relation, vi hylder hos Amica Jewellery.

Vi designer tidsløse, skandinaviske smykker men krydrer dem med et livligt italitensk touch. Vi er et lille passioneret team, hvor kærligheden til smykker og design er altoverskyggende. Lina har designet smykker, siden hun var teenager og har siden uddannet sig til guldmed. Efter en lang periode som chefdesigner hos Spinning Jewellery blev drømmen om Amica Jewellery til virkelighed.

Smykker skal
opleves sammen

Vi hylder venskabet. Vi synes, at smykker skal opleves sammen. Vores chefdesigner Lina har stor erfaring med at skabe de perfekte rammer for et smykkeevent. Inviter dine bedste venner og vi kommer ud og præsenterer vores smykker for jer.

Følg os!

Vi elsker at se hvordan i styler vores smykker, og ligger selv konkurrencer op med jævne mellemrum. Brug @Amicajewellery eller #Amicajewellery, og vis os jeres smukke billeder!

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

* indicates required