Danske designsmykker – med et italiensk touch.

FRI FRAGT VED KØB OVER 300 KR.
LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

FRAGT OG LEVERING

Vi sender til 

Danmark – 1-3 arbejdsdage.

Vi sender helst samme dag som bestilt – minimum dagen efter på hverdage.

Fragt og fri fragt
Hos os bruger vi fri fragt ved køb for mere end 300 kr. Dette gælder ved brug af alle forsendelsesmetoder, dog undtagen afhentning på vores hjemme-adresse.
Vi sender som standard med DAO, men kan også sende med PostNord som tilvalg. Ved valg af Postnord tillægges differencen mellem DAO og PostNord’s ydelser.

 Ved køb under 300 kr tillægges fragt for minimum DAO pakkeshop.

Leveringsbetingelser
Ved bestillingen angives leveringsadressen, hvor til varen sendes. Via DAO leverer vi til pakkeshops, privat- og virksomhedsadresser. Varer vil blive leveret i alle ugedage. 

Ved DAO forsendelse til hjemmeadressen skal der ikke kvitteres for modtagelse, og leveringen vil ske til dørtrin.

Ved PostNord forsendelser til hjemmeadressen, skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøver ikke nødvendigvis være dig der kvitterer. Personer på leveringsadressen kan således kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.
Bemærk, at du efter kvittering og modtagelse af varen har accepteret leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler, skal du informere os via kontaktformularen her på shoppen.

Den angivne leveringstid er med forbehold for forsinkelse som følge af strejke, forsinkelse fra underleverandører mm. eller force majeure.

RETURNERING

Hvis du ønsker at returnere en modtaget vare, har du 30 dages returret. Returretten er gældende fra den dag, du modtager din vare.

Ønsker du at returnere en modtaget vare, så skriv til [email protected] med faktura nummer og eventuel uddybende begrundelse, så kontakter vi dig og starter behandlingen af din returnering.

En returvare i sendes til: 

Amica Jewellery ApS
Falstersgade 21 st
8000 Århus C 

Alle returnerede varer skal være ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen og i besiddelse af alle mærker samt den originale emballage. Når vi har modtaget din returnering, og de ovennævnte betingelser er opfyldt, vil returneringen blive behandlet inden for 10 hverdage. Du vil modtage en e-mail, og dine penge vil blive refunderet til dig, på samme måde som betalingen blev foretaget.

 

Denne returpolitik gælder for alle køb hos Amica Jewellery ApS.

 

Regler for konkurrencer og give aways

Hvis du er den heldige vinder i en af vores konkurrencer eller give aways, så gælder følgende betingelser for levering, afhentning og returnering. Amica Jewellery Aps leverer din præmie direkte hjem til dig, uden omkostning for dig. Præmien kan ikke returneres, men måske har du en veninde, som vil blive glad for den.

FRAGT OG LEVERING

Hvis dit køb er eller bliver defekt, efter du har fulgt vores ”hvordan passer jeg på mine smykker”-instruktioner her, kan du være berettiget til at reklamere inden for 2 år fra købsdatoen. F.eks er slitage på forgyldning ikke reklamationsberettiget.

Kontakt os ved at sende en e-mail til [email protected] med ”Reklamation” som emne. Oplys din e-mail adresse, dit ordre- eller faktura nummer, en beskrivelse af defekten og billeder, der viser produktet og defekten.