Danske designsmykker – med et italiensk touch.

Female smykke vkindetegn med læftet knyttet hånd i forgyldt sælv
Female øreringe
Dots og SKyline ringe
Dots og Skyline ringe
Female kvindetegn oerering soelv
Female smykker
Tidligere
Næste

Elsker armbånd

Dette flotte armbånd har et feminint udtryk med en tynd kæde og et lille kronblad fra Tusindfrydblomsten og en fin kubisk zirkonia mod blomstens midte. På kronbladet er indgraveret ordet “elsker”. Amica-logoet ved låsen giver armbåndet en tyngde, så kronbladet altid er synlig på håndleddet. Armbåndet er i sterling sølv, forgyldt med 14 karat guld, og det kan nemt kombineres med andre armbånd fx armbåndet fra vores Globe-kollektion. For hvert solgt armbånd doneres 100kr til Psykiatrifonden.

Afspil video

Mød din smykkedesigner

Mød din
smykkedesigner

"Jeg har designet smykker siden, jeg var teenager. Guldsmed-faget og smykkedesign er min drivkraft"

-Lina, Guldsmed og indehaver af Amica

BIRTHSTONE | KOLLEKTION

“Birthstones kaldes fødselssten eller månedssten på dansk og er en række forskellige ædelsten, der hver repræsenterer en bestemt måned. Hver sten beskriver forskellige egenskaber, der er unikke for personer, som er født i den måned. For eksempel er ametysten februars måneds fødselssten, og derfor også din sten, hvis du er født i februar måned. Så enkelt kan det beskrives.”

– Lina

Se mit udvalg her

Det siger vores kunder

Se alle vores anmeldelser

Oplev Min mirror kollektioN

"...er ikke som de andre"

få inspiration

Vi elsker at se, hvordan I styler vores smykker, og vi ligger selv konkurrencer op med jævne mellemrum. Brug @Amicajewellery eller #Amicajewellery på de sociale medier og vis os jeres smukke billeder! – det kan være du er heldig.

Din kurv